Unilux Construct Logo

Go for Weru este moto-ul companiei, liderul de piata in furnizarea de tamplarie din aluminiu in sectorul rezidential.

Acest lucru spune multe despre noi, in final aproape niciun furnizor de usi si tamplarie nu ofera un pachet atat de complet si profesional care sa acopere toata gama de produse. Prin imbunatatirea continua a gamei de produse putem oferi astazi absolut toate caracteristicile specifice domeniului.

Cu sistemele de usi si ferestre de la Weru dumneavostra achizionati un grad ridicat de durabilitate impreuna cu o calitate a produsului asigurata de o companie solida cu multi ani de experienta. Niciodata nu ne plafonam standardelor ridicate ale prezentului ci privim spre cele viitoare sa le incorporam in produsele actuale.

Toate produsele Weru inglobeaza cea mai noua tehnologie de fabricatie existenta in materie de izolare termica, fonica cat si protectie interna; toate astea fara niciun compromis in materie de design.

 

Expertiza si individualitate

Datorita experientie noastre vom reusi sa indeplinim si cele mai exigente cerinte in materie de personalizare, indiferent ca vorbim de forme, culori, echipamente de protectie, confort atat pentru gama de ferestre cat si pentru usi.

Va oferim sute de posibilitati de personalizare pentru a aduce in realitate viziunile si perspectivele arhitecturale.

Producem fiecare fereastra si usa in conformitate cu acestea.

Toate aceste elemente inglobate in produsele noastre ofera garantia faptului ca nu cumparati aceste produse pentru o scurta perioada de doar 3 ani ci pentru 30.

Weru – The Group
in cifre si fapte

 

Cu 923 angajati, Weru fabrica peste 500.000 de ferestre pe an in cele doua fabrici din Rudersberg and Triptis. Acest lucru face din WERU liderul de piata in furnizarea de ferestre din PVC destinate sectorului rezidential.

Locatie: Rudersberg (Baden-Württemberg), Triptis (Thüringen)

Suprafata de productie: 90,000 m2

Capacitate de productie/an: 680,000 ferestre (PVCu), 22,000 usi acces (aluminium, PVCu)

Angajati: 923

Cifra de afaceri 2012: 139 millioane €

Retea nationala: 650 dealeri Weru

Retea Internationala: 180 Dealeri specializati in Franta, UK, Italia, Olanda, Austria, Portugal, Elvetia, Spania, Romania

Manere Weru

+

Culoare Weru

+

Comfort Weru

+

Securitate Weru

+

Optiuni aditionale

+

Configuratii standard

+