Unilux Construct Logo

USI GLISANTE

Expresia oficiala este usi glisante dar sistemele oferite de UNILUX sunt mai mult decat atat.

Cu designul lor modern si elegant, usile glisante Unilux, fie ca vorbim de sisteme Lift-slide, armonice sau Pocket door , ofera solutia optima pentru deschideri mari.

Multumita numeroaselor variante de personalizare atat a lemnului interior cat si aluminiului la exterior, sistemele Unilux au raportul perfect intre libertate de design si o solutie tehnica perfomanta.

Sistemul de usi prin ridicare-glisare poate fi construit in general in dimensiuni mari.

Panourile Unilux sunt disponibile in dimensiuni de pana la 3m latime si 2,7m inaltime.

Unilux nu considera ca dimensiunile mari trebuie sa vina cu costul performatei, de aceea toate sistemele de usi sunt disponibile si in pachet de sticla cu 3 foi.

Sistemul de ridicare-glisare are origini europene. Este un exemplu edificator pentru designul si robustetea cu care fiecare produs Unilux este construit. Disponibil atat in gama de lemn stratificat si lemn placat cu aluminiu, in toata paleta de culori si finisaje de lemn, sistemul de usi Unilux HS reprezinta chintesenta dimensiunilor mari.

Sistemul nostru de deschideri armonice ia calitatea la care te astepti de la produsele Unilux si le combina cu operarea sofisticata. Sistemul de usi armonice este oferit in toata gama noastra de 5 specii de lemn si sunt placate cu aluminiu la exterior pentru o maxima protectie. Si pentru ca intotdeauna punem eficienta energetica pe primul plan sitemul este oferit in toata gama de pachete cu 3 foi.

Sistemele tipice de usi armonice sunt foarte mari, ceea ce inseamna ca greutatea unui panou este suportat de catre header. Acest tip de sisteme solicita adesea deschideri foarte mari, headere foarte robuste dar acre nu permit extinderea sistemului pana in  tavan.

NU si Unilux!

Sistemele noastre au portanta distribuita in podea prin 2 praguri diferite. Disponibile in dimensiuni de pana la 7,6m latime si 2,7m inaltime. Sistemul de usi armonice Unilux reuseste sa suprapuna exteriorul la interior cu nici un obstacol in cale.

Acolo unde nu exista o proiectare de camera in care sa fie integrat sistemul Pocket Door, atunci sistemul armonic reprezinta solutia ideala pentru panorame de tip Maxxiglass

In contrast cu sitemele de deschidere paralela tipice regiunii din America de Nord, noul sistem de tip ridicare-glisare beneficiaza de un nou system de role care se actioneaza in acelasi timp cu manerul. Prin intermediul acestui system de feronerie tot ce trebuie sa faci la usa, odata actionat manerul, este sa o impinge in timp ce aceasta aluneca pe o cale de rulare metalica aproape invizibila, integrate in finisajul de pardoseala, oricare ar fi acesta.

Acest sistem de glisare face invizibila trecerea din interior catre exterior permitand astfel podelei sa se extinda inclusiv la exterior.

Calea de rulare este realizata din materiale de cea mai buna calitate pentru a garanta fara griji durabilitatea acestuia

Sistemul Pocket Door de la Unilux a fost crea pentru solicitarile arhitecturii contemporane impreuna cu calitatea integrata Unilux.

Alegeti una din gamele de usi UNILUX

Alte produse UNILUX