Unilux Construct Logo

SISTEM ARMONIC

Exterior sliding-folding systems

Here, nothing stands between you and the fresh air

Sistemul nostru de deschideri armonice ia calitatea la care te astepti de la produsele Unilux si le combina cu operarea sofisticata. Sistemul de usi armonice este oferit in toata gama noastra de 5 specii de lemn si sunt placate cu aluminiu la exterior pentru o maxima protectie. Si pentru ca intotdeauna punem eficienta energetica pe primul plan sitemul este oferit in toata gama de pachete cu 3 foi.

Sistemele tipice de usi armonice sunt foarte mari, ceea ce inseamna ca greutatea unui panou este suportat de catre „header”. Acest tip de sisteme solicita adesea deschideri foarte mari, headere foarte robuste dar acre nu permit extinderea sistemului pana in  tavan.

NU si Unilux!

Sistemele noastre au portanta distribuita in podea prin 2 praguri diferite. Disponibile in dimensiuni de pana la 7,6m latime si 2,7m inaltime. Sistemul de usi armonice Unilux reuseste sa suprapuna exteriorul la interior cu nici un obstacol in cale.

Acolo unde nu exista o proiectare de camera in care sa fie integrat sistemul Pocket Door, atunci sistemul armonic reprezinta solutia ideala pentru panorame de tip Maxxiglass.

Alegeti una din gamele de usi UNILUX

Alte produse UNILUX