Unilux Construct Logo

Optiuni aditionale

Optiuni RAMA-CERCEVEA

Model B Profilul cercevelei este ascuns complet atat la interior cat si la exterior sistem ce permite cel mai inalt nivel de izolatie termica.

Model E Exteriorul usii se imbina armonic avand cerceveaua si rama in acelasi plan.Interiorul este in varianta clasica cu cerceveaua retrasa fata de rama.

Model G Design clasic cu cerceveaua retrasa fata de rama.

Deschidere partiala (Twin Lock)

Sistemul Twinlock este varianta moderna a lantului de securitate ce va permite sa deschideti usa partial. Nimeni nu va putea intra pana deschideti usa din interior sau din exterior cu cheia.

Un avantaj al acestui sistem ar fi ca este complet ascuns in profilul usii.

Cilindru "Keyed Alike" (Keyed Alike Profile Cylinder)

Acest tip de cilindru, daca este folosit la mai multe usi in locuinta dumneavostra, se poate folosi aceeasi cheie pentru a le deschide  oferind cel mai inalt nivel de comfort, securitate si calitate.

Sistem de inchidere (Lock Systems)

Ca sistem standard, usile de exterior Weru sunt echipate in asa fel incat se blocheaza cand le trageti dupa dumneavoastra prin doua carlige de inchidere. Un sistem in 5 carlige din otel intarit pot sa imbunatateasca securitatea usilor de aluminiu. De asemenea acest tip de blocare are rol impotriva indepartarii cercevelei de rama. Este practic imposibil ca sistemul sa fie taiat sau indoit.

Deschidere electrica (Electric Door Opener)

Mai multa securitate si comfort intr-un singur sistem. Intercomul va spune cine este la usa iar sistemul de deschidere electric va permite sa deschideti usa prin apasarea unui buton  fara a fi nevoiti sa va deplasati la usa.

Inchidere automata (Door Closer)

Acest sistem permite inchiderea automata a usii dupa dumneavostra fara ajutor. Puteti alege din cele 3 variante de foarfeca de inchidere, cu brat glisant, dreapta si ascunsa.

Vizor digital (Digital Door Viewer)

Sistemul digital de vizor permite folosirea unei camere montata pe usa ce inregistreaza si transmite fara distorsiuni pe orice dispozitiv.

Sticla securitate (Safety Glass)

Pe langa sistemul de 6 mm securizat de sticla oferit in pachet standard, Weru ofera o gama variata de vitraje securizate. Acestea pot fi combinate cu protectie termica si acustica deasemenea cu sticla ornamentala. Foile de sticla securizata sunt lipite cu ajutorul unei folii rezistenta la rupere. Asta inseamna ca sistemul de sticla este greu de penetrat, chiar daca sticla este sparta, fragmentele de sticla raman prinse de folie.

Protectie cheie (Scratch Protection Profile Cylinder)

Pentru a feri zona cilindrului de multitudinea cheilor de pe un breloc  ce inevitabil vor zgaria suprafata usii, apare nevoia unei placi din otel inoxidabil cu rolul de a proteja acest aspect.

Balamale (Hinges)

In varianta standard, in functie de sistem, usile din aluminiu sunt echipate cu balamale aplicate sau balamale cilindrice. Aditional puteti opta pentru balamalele ascunse complet.

Cutie de scrisori (Letterboxes)

Cutia de scrisori poate fi integrata impreuna cu sonerie in luminatorul lateral al usii WERU in functie de configuratie.

Placa frontala este confectionata din otel galvanizat si vopsit electrostatic iar butoanele montate la fata placii, pot fi insotite de placute pentru nume.