Unilux Construct Logo

Meisterfenster

  1. Pachetul de sticla din 3 foi de inalta performanta disponibil in sute de configuratii inclusive temperate sau laminate. Tehnologie noua de standarizare LOW E, deasemenea disponibil si in pachet de sticla in 3 foi de 42 de mm cu 0,5 w/m2k.
  2. Finisaj al lemnului triplu stratificat premium. Imbinari foarte rezistente prin laminare ce nu permit deformarea.Finisaje interioare la nivel premium intr o gama variata de culori transparente si semi-transparente specifice fiecarei specii de lemn.
  3. Robust, dar in acelasi timp imperceptibil, sistemul de feronerie multifunctional, acesta este disponibil si in varianta incognito.
  4. Garnitura sintetica EPDM aproape invizibila, avantajul acestui system este longevitatea si imposibilitatea decolorarii sau vulcanizarea acesteia pe suprafata vitrata sau chiar craparea acesteia. Garnitura EPDM are calitate si rezistenta termica, cat si o fragilitate mica la temperature scazute.
  5. Prelucrare exceptionala realizata prin sistem de testare cu laser a suprafetelor profilelor ce prmesc ulterior o acoperire cu 4 straturi pe baza de apa.

GAME

DESIGN

Varietate de forme

Posibilitatile sunt nenumarate. Triunghiuri, cercuri, arce, trapez sau semicerc sunt o parte din formele pe care le putem crea care se pot personaliza pe profilele noastre disponibile.(profil rustic, rotunjit sau inclinat)

Divided lites sunt un important element de arhitectura. Pentru ca ofera proiectului dumneavoastra o nota personala, Unilux va ofera optiuni pe orice ce stil si functionalitate

Sprosuri cu rupere in sticla TDL

Prezente in 3 tipuri de latimi, acestea reprezinta o structura pentru sandwishul de sticla oferind ferestrei originalitate.

Sprosuri aplicate SDL

Acestea sunt aplicate pe fetelede  sticla si ofera astfel o performanta mai buna din punct de vedere termic. Sunt disponibil in 3 latimi diferite si 2 tipuri de profile.

Sprosuri inserate in sticla GBG

Acestea ofera o curatare mult mai usoara a ferestrei pentru ca sunt pozitionata in sandwishul de sticla fara sectionarea acestuia.

PERSONALIZARE

SECURITATE

ACCESORII