Unilux Construct Logo

Meisterfenster

  1. Pachetul de sticla din 3 foi de inalta performanta disponibil in sute de configuratii inclusive temperate sau laminate. Tehnologie noua de standarizare LOW E, deasemenea disponibil si in pachet de sticla in 3 foi de 42 de mm cu 0,5 w/m2k.
  2. Finisaj al lemnului triplu stratificat premium. Imbinari foarte rezistente prin laminare ce nu permit deformarea.Finisaje interioare la nivel premium intr o gama variata de culori transparente si semi-transparente specifice fiecarei specii de lemn.
  3. Robust, dar in acelasi timp imperceptibil, sistemul de feronerie multifunctional, acesta este disponibil si in varianta incognito.
  4. Garnitura sintetica EPDM aproape invizibila, avantajul acestui system este longevitatea si imposibilitatea decolorarii sau vulcanizarea acesteia pe suprafata vitrata sau chiar craparea acesteia. Garnitura EPDM are calitate si rezistenta termica, cat si o fragilitate mica la temperature scazute.
  5. Prelucrare exceptionala realizata prin sistem de testare cu laser a suprafetelor profilelor ce prmesc ulterior o acoperire cu 4 straturi pe baza de apa.

GAME

SECURITATE

Fine Line

Junior Line

High Line

+

+

+