Unilux Construct Logo

JUMBOLINE

Mai multa lumina! Trendul in arhitectura cotidiana se orienteaza spre suprafete vitrate mari. Cererea pentru elemente inalte a crescut exponential.

Unilux JUMBOLINE este capabila sa atinga inaltimi de pana la 3 m. Putem reusi aceasta performanta printr-o feronerie robusta, care sa permita incarcari pe cercevea de pana la 80 kg. Din fericire pentru dumneavoastra, aceste marimi nu vin la niste costuri optionale. Usile JUMBOLINE sunt disponibile atat in varianta lemn cat si in lemn placat cu aluminiu in oricare din profilelele disponibile

Specificatii suplimentare:

  • linii constructive suple
  • limitator ascuns care previne suprarotatia
  • posibilitatea includerii acestora in sistemele de cortina FINELINE

Usile JUMBOLINE sunt disponibile in toate cele 3 modele de carcasa de aluminiu sau in gama de lemn stratificat si in toate cele 2132 de finisaje exterioare pentru aluminiu sau in cele 187 de finisaje pentru lemn.

GAME

DESIGN

Varietate de forme

Posibilitatile sunt nenumarate. Triunghiuri, cercuri, arce, trapez sau semicerc sunt o parte din formele pe care le putem crea care se pot personaliza pe profilele noastre disponibile.(profil rustic, rotunjit sau inclinat)

Divided lites sunt un important element de arhitectura. Pentru ca ofera proiectului dumneavoastra o nota personala, Unilux va ofera optiuni pe orice ce stil si functionalitate

Sprosuri cu rupere in sticla TDL

Prezente in 3 tipuri de latimi, acestea reprezinta o structura pentru sandwishul de sticla oferind ferestrei originalitate.

Sprosuri aplicate SDL

Acestea sunt aplicate pe fetelede  sticla si ofera astfel o performanta mai buna din punct de vedere termic. Sunt disponibil in 3 latimi diferite si 2 tipuri de profile.

Sprosuri inserate in sticla GBG

Acestea ofera o curatare mult mai usoara a ferestrei pentru ca sunt pozitionata in sandwishul de sticla fara sectionarea acestuia.

PERSONALIZARE

SECURITATE

Rolul unei ferestre nu este doar acela de a tine la distanta intemperiile, ci si cel de a tine la distanta invitatii nepoftiti. De aceea toate mecanismele de inchidere Unilux sunt produse din materiale de cea mai inalta calitate. Pinii in forma de ciuperca sunt prezenti ca o optiune standard pe toata gama de ferestre din lemn placat cu aluminiu. Pentru o protectie maxima putem livra unul din pachetele Safe(cu optiunea de sticla laminat A1 cerificata DIN de Autoritatea Nationala Germana de arme si munitii)

ACCESORII

ACCESORII