Unilux Construct Logo

Formular Inregistrare

Destinat arhitectilor si partenerilor Unilux

Obligatoriu

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Formular primit.

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Obligatoriu

Logo Unilux
Logo Weru

Dupa inregistrarea cererii si verificarea datelor, veti fi contactat de unul din consultantii nostri.

Conditiile de utilizare si licente ale sitului www.uniluxconstruct.ro (denumit aici ca si posesor de drepturi ale materialeror continute) pentru utilizarea continutului online, baze de date tehnice si software. Detinatorul domeniului pune la dispozitie manuale tehnice si materiale tehnice precum desene, specificatii, certificate de test cat si informatii dedicate arhitectilor (denumite in continuare ca si continut ) pentru sine ale producatorilor Unilux GMBH si WERU GMBH pentru a facilita munca cat si in scopul procurarii sau proiectarii folosind planurile Unilux - Weru.

Utilizarea acestui serviciu atrage de la sine acceptarea urmatoarelor conditii de utilizare. Drepturile de autor cat si drepturile de folosinta: Toate drepturile (in particular toate produsele sunt sub protectie de drepturi de autor, cat si in egita altor legi colaterale inclusiv ale furnizorului bazei de date al carui continut il detine si pune la dispozitie.

Permisiunea de folosinta: Detinatorul bazei de date pune la dispozitie utilizatorului fara drepturi de exclusivitate si fara drept de transfer catre terti, pe teritoriul Romaniei, in vederea utilizarii continutului acesteia prin intermediul online ca parte a folosintei sitului dupa care a fost descarcat, in scopul asistentei in munca lor de proiectare, design interior utilizand produsele UNILUX - WERU.

Fiecare actiune de copiere, salvarea fisierelor in format electronic cat si procesarea electronica a acestora cu exceptia salvarii in mediul propriu ca si proces normal de scriere pe hard disk nu este permisa fara acordul scris antetrior eliberat de catre detinatorul bazei de date www.uniluxconstruct.ro

Utilizatorul se va asigura asupra faptului ca terte parti sau persoane indiferent de mijloace sau metode nu pot accesa acest continut, sau baza de date.

Orice alta folosinta a softului/ continutului/ bazei de date in afara folosintei stipulate in prima parte a declaratiei nu este permis.

Restrictii suplimentare: Nu sunt permise modificari, separari sau alte mijloace de modificare a continutului in alta forma decat cea initiala prezentata.

Continutul/ baza de date sau continutul regasit in aceasta sectiune nu sunt permise vanzarea acestora, relicentierea, copierea sau folosinta de catre terte parti in scopuri comerciale sau tehnice de nici-un fel.

Orice incalcare ale acestor prevederi ne obliga sa luam masuri de natura penala su comerciala inclusiv solicitarea de despagubiri materiale mobile sau imobile.

Garantii: Tinand cont de volumul mare de informatii ale continului media online nu garantam aparatia erorilor.

Utilizatorul final va lua in considerare ca aceasta baza de date nu este lipsita de erori si nici nu va putea elimina sfatul sau expertiza unui expert.

Legea aplicabila este cea Romana atat in materie de civil cat si de panal si este supus legislatie in vigoare, si acolo unde situatia o impune drepturile Unilux Weru Grup GMBH de a initia orice miscare supusa legilor Republicii Federale Germane.